Vandaag geopend: 13:00 - 18:00

Aanbiedingen

Twents Genot Wijnen & Dranken heeft iedere week nieuwe grandioze aanbiedingen. Naast het feit dat wij de bekende A-merken het gehele jaar aanbieden voor een betaalbare, lage prijs hebben wij met onze wijnen ‘doosacties’ waarbij u bij aanschaf van 6 flessen slechts 5 flessen betaald. Ook bespaart u veel als u gebruik maakt van onze palletacties: Een doosje speciaal geselecteerde wijn voor slechts 20, 25 of 30 euro. Voor meer informatie en aanbiedingen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen of kom gerust eens in de winkel. Profiteer iedere week van nieuwe spetterende aanbiedingen!

Benieuwd naar onze aanbiedingen en acties? Meld u dan nu snel aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden kan eenvoudig en snel onderaan deze pagina, via e-mail of in onze winkel te Haaksbergen.

Volg ons!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter of Instagram. Zo heeft u Twents Genot altijd dichtbij.

Tevens maakt u kans op € 100,- shoptegoed!

Naar Facebook

Naar Twitter

Naar Instagram

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en events

WEEKDEAL Licor 43

Licor 43 Cuarenta Y Tress is een zoete Spaanse likeur met een overduidelijke vanillesmaak. Deze likeur is in meer dan 60 landen te verkrijgen. De Licor 43 is één van de meest populaire Spaanse likeuren. De naam Licor 43 stamt af van de 43 ingrediënten die gebruikt worden om de likeur te maken. De likeur is prima puur te drinken of in combinatie met koffie. Ook kan de likeur goed gemixt worden door jus d’orange of frisdrank. De likeur heeft een alcoholpercentage van 35%.

Deze week voor slechts € 14,99 (elders € 19,99)