Business

Relaties behouden is en blijft een belangrijke factor in het bedrijfsleven.

Een geschenk kan een relatie sterk bepalen en is een prima middel om bepaalde marketing-, communicatie- of PR-doelen te bereiken. Maar hoe vind u dat ene juiste geschenk?

Wij hebben het geschenk dat u zoekt. Een mooie fles wijn voorzien van luxe, exclusieve en unieke geschenkverpakkingen in diverse soorten en maten. En wat is lekkerder dan genieten van een mooi glas wijn of champagne. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of raadpleeg onze webwinkel.

Hebben we iets niet of zijn uw wensen nog niet volledig vervult, dan zorgen wij ervoor dat we het in huis krijgen voor u!

Beleef de ultieme smaaksensatie!

Culinair genieten begint bij een goed glas wijn. Heerlijke recepten, een combinatie van wijn & spijs. Zo wordt eten echt genieten. De mooiste wijnen, de lekkerste dranken. De basis voor genieten begint bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Twents genieten van een wereldwijd assortiment dat bestaat uit topwijnen van o.a. Salentein, Montes, Epicuro, Ramon Bilbao, Zenato, Pol Roger, Moët & Chandon, etc. Meer dan 400 wijnen op voorraad, 10.000+ wijnen leverbaar!

Winnaar Gouden Medaille!

Waar koopt u de beste wijn in combinatie met asperges? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’. Twents Genot Wijnen & Dranken werd verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille!

De beoordeling werd in twee ronden gedaan door een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde chefkoks, maitre-sommeliers, vinologen en deskundige fijnproevers.

Wij zijn zeer vereerd met dit resultaat.

-----------------------------------------------------

Like ons op Facebook & maak kans op € 100,- shoptegoed! Klik snel HIER

----- TWENTS GENOT -----

Copyright © 2014 Twents Genot -
Webdesign: www.leppink.nl