Feesten

Er is altijd wel reden voor een feest en bij een goed feest horen kwalitatief uitstekende dranken en cateringmogelijkheden. Vaak kost de voorbereiding van een feest veel tijd, moeite en energie. Wij van Twents Genot nemen u deze tijd graag uit handen. Het begint vaak met de vraag: Hoeveel mensen nodigen we uit en hoeveel en welke dranken halen we in huis? Moeten we nog iets op culinair gebied doen: hapjes, buffet of misschien een barbecue? Graag denken wij met u mee over de hoeveelheid drank u nodig heeft en kunnen tevens van dienst zijn bij de verzorging van partymaterialen, catering of volledige organisatie van A tot Z.

Wij hebben alles in huis om een onvergetelijk feest te realiseren dat perfect aansluit op uw wensen, doelstelling en budget.

Beleef de ultieme smaaksensatie!

Culinair genieten begint bij een goed glas wijn. Heerlijke recepten, een combinatie van wijn & spijs. Zo wordt eten echt genieten. De mooiste wijnen, de lekkerste dranken. De basis voor genieten begint bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Twents genieten van een wereldwijd assortiment dat bestaat uit topwijnen van o.a. Salentein, Montes, Epicuro, Ramon Bilbao, Zenato, Pol Roger, Moët & Chandon, etc. Meer dan 400 wijnen op voorraad, 10.000+ wijnen leverbaar!

Winnaar Gouden Medaille!

Waar koopt u de beste wijn in combinatie met asperges? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’. Twents Genot Wijnen & Dranken werd verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille!

De beoordeling werd in twee ronden gedaan door een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde chefkoks, maitre-sommeliers, vinologen en deskundige fijnproevers.

Wij zijn zeer vereerd met dit resultaat.

-----------------------------------------------------

Like ons op Facebook & maak kans op € 100,- shoptegoed! Klik snel HIER

----- TWENTS GENOT -----

Copyright © 2014 Twents Genot -
Webdesign: www.leppink.nl