Vandaag geopend: 13:00 - 18:00

Frankrijk

De smaak van Frankrijk

Nog steeds is Frankrijk het bekendste wijnland in de wereld. Het is een land met een unieke veelzijdigheid dat vele wijnen heeft voortgebracht die als voorbeelden dien(d)en voor de rest van de wereld zoals de Bordeaux, de Bourgogne, en natuurlijk niet te vergeten de Champagne. Lange tijd heeft Frankrijk een monopolie positie gehad op grote wijnen. Hier is in de loop van de tijd verandering in gekomen. De reden hiervoor ligt niet bij Frankrijk zelf, maar komt door de enorme vooruitgang van de wijnbouw in zo veel andere landen.

Wij hebben een breed assortiment Franse wijnen, van huiswijnen tot Grand Cru wijnen uit alle toonaangevende wijngebieden in Frankrijk. Bij ons vindt u een scala aan kwaliteitswijnen uit o.a. Champagne, Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Loire, Chablis, Beaujolais, Rhône, Côtes de Provence, Languedoc-Roussillon, etc. Tevens hebben wij een mooi assortiment biologische wijnen van één van de grootste en meest toonaangevende biologische bedrijven in Europa, Domaine Cazes.

Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel/webshop of neem vrijblijvend contact met ons op via mail (info@twentsgenot.nl) of telefoon (Tel. 053-5728712). Wij staan u graag te woord.