Like ons op Facebook en maak kans op € 100,- shoptegoed

Bent u ook benieuwd naar de leukste weetjes en aantrekkelijke acties? Like ons dan nu op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van interessante nieuwtjes, aanbiedingen en alles op het gebied van de heerlijkste wijnen en dranken voor levensgenieters.

Klik op onderstaande 'Facebook button' en bewonder de bijzondere wereld van wijnen, dranken, cadeaus en relatiegeschenken!

twents-genot-slijterij-wijnhandel-haaksbergen-hengelo-enschede-eibergen-neede

Wijnproeverij 2015 vanuit luxe toplocatie

Het jaarlijks terugkerende wijnevenement van Twents Genot Wijnen & Dranken dat dit jaar plaatsvindt op zondagmiddag 22.11.2015 zal wederom vernieuwend & indrukwekkend zijn. Nieuwe wijnen, nieuwe stijlen, nieuwe opzet in een indrukwekkende & sfeervolle entourage. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang.

Lees meer...

Whisky Event 2015 met whisky entertainer Henri Goossen

Donderdagavond 03.12.2015 organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom het Whisky Nosing & Tasting Event. Wegens groot succes afgelopen jaren zal de bekende whiskyentertainer Henri Goossen wederom de presentatie verzorgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Door de grote belangstelling voor dit evenement is deelname beperkt. Meld u dus snel aan, want vol = vol.

Lees meer...

Twents Genot trotse sponsor Alpe d'HuZes

Twents Genot Wijnen & Dranken is sinds dit jaar sponsor van het goede doel; Opgeven is geen optie! Alpe d'Huzes. Dit is een onderdeel van de KWF Kankerbestrijding. Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op één dag wordt de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het de laatste jaren al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Lees meer...

Glas rode wijn net zo gezond als een uur sporten

Breng je wekelijks keurig je uurtjes door in de sportschool om gezond en fit te blijven, blijkt nu uit onderzoek dat rode wijn net zo gezond is als een uur sporten. Uit onderzoek dat is gedaan door de Universiteit van Alberta in Canada blijkt dat een glas rode wijn een net zo’n goede werking op je lichaam heeft als een uur sporten. Dit komt door het stofje resveratol dat in rode wijn zit. De positieve eigenschappen van dit stofje krijg je ook na een uur flink zweten in de sportschool.

Lees meer...

Whisky Event 2014 met whisky entertainer Henri Goossen

Donderdagavond 27.11.2014 organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom het Whisky Nosing & Tasting Event. Wegens groot succes afgelopen jaren zal de bekende whiskyentertainer Henri Goossen wederom de presentatie verzorgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Door de grote belangstelling voor dit evenement is deelname beperkt. Meld u dus snel aan, want vol = vol.

Lees meer...

Bubbles & Wines 2014 – Het wijnevenement van Twente!

Het jaarlijks terugkerende wijnevenement Twents Genot Bubbles & Wines dat dit jaar plaatsvindt op zondagmiddag 23.11.2014 zal wederom vernieuwend & indrukwekkend zijn. Nieuwe wijnen, nieuwe stijlen, nieuwe opzet, vertrouwde locatie in een indrukwekkende & sfeervolle entourage. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang.

Lees meer...

Beste zomerwijn bij Twents Genot Wijnen & Dranken

Waar koop je de beste zomerwijn van 2014? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Zomerwijn 2014’. Castel Firmian Pinot Grigio, afkomstig van de hellingen uit de beroemde Italiaanse wijnstreek Trentino, werd in de Telegraaf verkozen tot de beste zomerwijn. Alle deelnemende wijnen werden blind geproefd door een zeer deskundig proefpanel met hierin Ronald en Sjoerd de Groot (Perswijn), Johan Kragtwijk (Sommelier van het jaar, restaurant Karel V), Pieter Nijdam (De Telegraaf) en Marga van Winsen (Rhône Value Wines).

 

Lees meer...

Winnaar Gouden Medaille beste Aspergewijn 2014!

Twents Genot Wijnen & Dranken is tijdens de officiele opening van het aspergeseizoen verkozen tot winnaar Gouden Medaille beste Aspergewijn 'Twente Asperge Tour 2014'! Na een strenge voorselectie heeft de organisatie 12 Twentse wijnkopers en wijnhandelaren uitgenodigd om deel te nemen aan deze verkiezing. In het Kooktheater Het Seminar | Theehuis De Karmeliet te Zenderen werd donderdag 10 April 2014 gestreden om Goud, Zilver en Brons.

Lees meer...

Grote strijd Gouden medaille ‘Twente Asperge Wijn 2014’

Twents Genot Wijnen & Dranken, gevestigd aan de Eibergsestraat 4 te Haaksbergen, is naast vele bekroonde wijnen, de betere cognacs en malt whisky’s gespecialiseerd in hoogwaardige aspergewijnen van gerenommeerde wijnhuizen. In het officiële aspergeseizoen vanaf de 2e donderdag van april tot en met Sint Jan is het assortiment bij deze wijnspecialist dan ook ruim aangevuld met heerlijke aspergewijnen, geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen. Samen met een selecte groep Twentse wijnhandelaren strijdt men donderdag 10 april 2014 om de Gouden medaille tijdens de verkiezing ‘Twente Asperge Wijn 2014’.

Lees meer...

Avant Goût de France! De smaak van Frankrijk!

De zomer lonkt, vakantieplannen zijn in de maak…een goed moment om bij Theater De Kappen te starten met de laatste themaweek van dit seizoen, Vive la France! Dit jaar staan deze dagen in het teken van de smaak van Frankrijk, Avant Goût de France. Met de aanwezigheid van de lelijke eendjes van Duckville, informatie over Franse reizen en natuurlijk een boeiende en smaakvolle wijnproeverij onder leiding van Twents Genot Wijnen & Dranken. Datum: zondagmiddag 13 april 2014. Aanvang film: 14.30 uur / Aanvang Vive la France: 16.00 uur

Lees meer...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >> Pagina 1 van 7

Beleef de ultieme smaaksensatie!

Culinair genieten begint bij een goed glas wijn. Heerlijke recepten, een combinatie van wijn & spijs. Zo wordt eten echt genieten. De mooiste wijnen, de lekkerste dranken. De basis voor genieten begint bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Twents genieten van een wereldwijd assortiment dat bestaat uit topwijnen van o.a. Salentein, Montes, Epicuro, Ramon Bilbao, Zenato, Pol Roger, Moët & Chandon, etc. Meer dan 400 wijnen op voorraad, 10.000+ wijnen leverbaar!

Winnaar Gouden Medaille!

Waar koopt u de beste wijn in combinatie met asperges? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’. Twents Genot Wijnen & Dranken werd verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille!

De beoordeling werd in twee ronden gedaan door een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde chefkoks, maitre-sommeliers, vinologen en deskundige fijnproevers.

Wij zijn zeer vereerd met dit resultaat.

-----------------------------------------------------

Like ons op Facebook & maak kans op € 100,- shoptegoed! Klik snel HIER

----- TWENTS GENOT -----

Copyright © 2014 Twents Genot -
Webdesign: www.leppink.nl