Warsteiner Fusten

Warsteiner Fust kopen? Bestel NU Snel & Voordelig!

Twents Genot Wijnen & Dranken is gespecialiseerd in de levering van Warsteiner fusten / Warsteiner vaten. Ook verhuren wij partytaps. Daarnaast leveren wij tevens Grolsch en Krombacher fusten/vaten. Door scherp in te kopen en een transparant prijsbeleid te voeren kunnen wij Warsteiner fusten aanbieden tegen de scherpste prijs van Nederland! Genoemde prijzen zijn op basis van afhalen te Haaksbergen. Uiteraard komen wij Warsteiner fusten ook graag bij u bezorgen. Afhankelijk van de afstand en het aantal fusten brengen wij hiervoor een kleine bijdrage in de bezorgkosten in rekening. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wij leveren zowel zakelijk als particulier. Indien gewenst ontvangt u een factuur voor uw administratie. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW, exclusief emballage a € 30,- per fust en exclusief eventuele bezorgkosten.

Omschrijving Prijs excl. BTW
Grolsch fust 19,5 liter € 64,95
Grolsch fust 30 liter ACTIEPRIJS       € 79,95
Grolsch fust 50 liter ACTIEPRIJS € 124,95
Warsteiner fust 30 liter ACTIEPRIJS € 79,95
Warsteiner fust 50 liter ACTIEPRIJS € 124,95
Krombacher fust 30 liter ACTIEPRIJS      € 79,95
Krombacher fust 50 liter ACTIEPRIJS € 124,95

Profiteer NU van volop Voordeel! Neem snel CONTACT op met ons en bestel.

Beleef de ultieme smaaksensatie!

Culinair genieten begint bij een goed glas wijn. Heerlijke recepten, een combinatie van wijn & spijs. Zo wordt eten echt genieten. De mooiste wijnen, de lekkerste dranken. De basis voor genieten begint bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Twents genieten van een wereldwijd assortiment dat bestaat uit topwijnen van o.a. Salentein, Montes, Epicuro, Ramon Bilbao, Zenato, Pol Roger, Moët & Chandon, etc. Meer dan 400 wijnen op voorraad, 10.000+ wijnen leverbaar!

Winnaar Gouden Medaille!

Waar koopt u de beste wijn in combinatie met asperges? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’. Twents Genot Wijnen & Dranken werd verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille!

De beoordeling werd in twee ronden gedaan door een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde chefkoks, maitre-sommeliers, vinologen en deskundige fijnproevers.

Wij zijn zeer vereerd met dit resultaat.

-----------------------------------------------------

Like ons op Facebook & maak kans op € 100,- shoptegoed! Klik snel HIER

----- TWENTS GENOT -----

Copyright © 2014 Twents Genot -
Webdesign: www.leppink.nl