Wijnen

 

Wijn is een fantastisch product vol vakmanschap en passie. De wereld van wijn wordt steeds boeiender. Het lijkt wel of er dagelijks nieuwe wijngebieden bijkomen. Vreemde namen en druivenrassen staan op mooie, veelbelovende etiketten. Nieuwe of onbekende wijnen kunnen heel aantrekkelijk en betaalbaar zijn.

Wijn is een fenomeen door zijn verscheidenheid. De smaakverschillen tussen wijnen zijn groot. Zo groot, dat de producten van twee naburige wijngaarden sterk van elkaar kunnen verschillen, terwijl de smaak van wijnen uit twee verschillende werelddelen sterk op elkaar kunnen lijken.

Omdat wij zijn aangesloten bij de Wijnkring en samenwerken met de gerenommeerde wijnwebwinkel www.budgetwijnen.nl kunnen we een zeer exclusief wijnpakket aanbieden uit alle toonaangevende wijngebieden van de wereld voor een betaalbare prijs. Onze wijncollectie wordt regelmatig kritisch geinventariseerd en aangevuld met nieuwe wijnen. In onze webshop hebben wij een greep uit ons assortiment opgenomen. Door onze goede contacten met wijnhuizen, wijnhandelaren en importeurs kunnen wij meer dan 40.000 wijnen leveren uit alle wijnstreken. Bent u op zoek naar een wijn van een specifiek wijnhuis, neem dan snel contact op met ons en wij gaan voor u op zoek naar de beste prijs.

Beleef de ultieme smaaksensatie!

Culinair genieten begint bij een goed glas wijn. Heerlijke recepten, een combinatie van wijn & spijs. Zo wordt eten echt genieten. De mooiste wijnen, de lekkerste dranken. De basis voor genieten begint bij Twents Genot Wijnen & Dranken, Twents genieten van een wereldwijd assortiment dat bestaat uit topwijnen van o.a. Salentein, Montes, Epicuro, Ramon Bilbao, Zenato, Pol Roger, Moët & Chandon, etc. Meer dan 400 wijnen op voorraad, 10.000+ wijnen leverbaar!

Winnaar Gouden Medaille!

Waar koopt u de beste wijn in combinatie met asperges? Dat werd duidelijk tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’. Twents Genot Wijnen & Dranken werd verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille!

De beoordeling werd in twee ronden gedaan door een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde chefkoks, maitre-sommeliers, vinologen en deskundige fijnproevers.

Wij zijn zeer vereerd met dit resultaat.

-----------------------------------------------------

Like ons op Facebook & maak kans op € 100,- shoptegoed! Klik snel HIER

----- TWENTS GENOT -----

Copyright © 2014 Twents Genot -
Webdesign: www.leppink.nl