Vandaag geopend: 09:30 - 18:00

Whisky Nosing & Tasting Event

Woensdagavond 12 december 2018 vanaf 19.30 uur organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom het Whisky Nosing & Tasting Event. Dit jaar zal de presentatie worden verzorgd door whiskykenner Werner Bos. Werner is een kenner en entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Werner informeert en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen en een zak vol whiskykennis zult vertrekken. De whiskyexpert pur sang laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken, een professionele whiskyproeverij onder het motto van nosing, tasting en entertaining welke in het teken zal staan van een unieke en smaakvolle selectie malt whisky’s.

Kosten zijn € 30,00 per persoon inclusief bijpassende hapjes. Meld u nu snel aan via onderstaand inschrijfformulier en ontdek uw favoriete whisky voor bij het kerstdiner of als gezellige borrel bij het haardvuur.

Helaas, tickets voor dit evenement zijn uitverkocht. Neem contact met ons op voor informatie over het volgende evenement.