Whiskyproeverij Henri Goossen (uitverkocht)

Donderdagavond 10 november 2022 organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom een exclusieve whiskyproeverij. Wegens groot succes afgelopen jaren zal de bekende whiskyentertainer Henri Goossen uit het Twentse Harbrinkhoek wederom de presentatie verzorgen.

Henri Goossen is een entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken. De whiskyexpert pur sang laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken, een professionele whiskyproeverij onder het motto van nosing, tasting en entertaining welke in het teken zal staan van een unieke en smaakvolle selectie malt whisky’s. Kortom: Een uniek en avondvullend programma waarbij tevens een aantal bijpassende hapjes worden geserveerd.

De avond begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Kosten zijn € 37,50 per persoon inclusief bijpassende hapjes. Meld u nu snel aan via onderstaand inschrijfformulier, bel of mail ons of loop gezellig even bij ons binnen! Let op: Ervaring leert dat de proeverijen snel vol zitten.

Helaas, dit evenement is vol.