Vandaag geopend: 09:30 - 18:00

Online wijn bestellen

Twents Genot Wijnen & Dranken is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van de beste wijnen. Wij beschikken over een enorm assortiment van 1000+ wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Al onze wijnen zijn online te bestellen via onze veilige en overzichtelijke webshop, maar u bent uiteraard ook welkom in onze winkel.

Door een goede samenwerking met leveranciers, transporteurs, wijnhuizen en de gerenommeerde wijnwebwinkel www.budgetwijnen.nl kunnen wij een breed wijnassortiment leveren voor de scherpste prijs!

Meer weten over online wijn bestellen?

Bent u benieuwd naar ons brede assortiment wijnen, ga dan snel naar onze online webshop en laat u verrassen. Wij bieden u een assortiment met wijnen van gerenommeerde wijnhuizen als SalenteinCalliaMontesRamon BilbaoEpicuroZenatoOgierGraham’sPol RogerMoet & Chandon, etc. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch (Tel. 053-5728712) en per email info@twentsgenot.nl bereikbaar. Klik HIER voor een overzicht van onze wijnen.