Vandaag geopend: 09:00 - 17:00

Over Twents Genot

Twents Genot Wijnen & Dranken beschikt over een enorm assortiment van ruim 10.000 wijnen, dranken en cadeauartikelen afkomstig uit alle toonaangevende gebieden over de hele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de verkiezing ‘Beste Asperge Wijn 2014’ zijn wij verkozen tot winnaar van de Gouden Medaille! Een paar jaar later in 2018 tot winnaar van de Zilveren Medaille.

Door een goede samenwerking met leveranciers, transporteurs, wijnhuizen en gerenommeerde drankproducenten kunnen wij een breed wijn- en drankassortiment aanbieden voor een zeer betaalbare prijs.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de betere cognacs, mooie (malt) whisky’s en overheerlijke likeuren. In ons sfeervolle pand te Haaksbergen, dat vroeger diende als bakkerij, bieden wij een breed assortiment, ruime keuze, scherpe prijzen, een goed advies en de juiste service. Kortom: een omgeving waar u in ontspannen sfeer de juiste keuze kunt maken. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord.

Winnaar Gouden Medaille 2014 en

Zilveren Medaille 2018, “Beste Asperge Wijn”

Onze webshops

Wij bieden u de mogelijkheid om snel, veilig en betrouwbaar wijn, champagne, cognac of whisky online te bestellen via onze webshops. Tevens hebben wij een breed scala aan relatiegeschenken en cadeauartikelen in ons assortiment. Bezorging geschiedt via de pakketdienst of transporteur, betaling kan via de vele online betaalmogelijkheden die wij bieden (meer info via onze webshops). Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur te bezorgen.

Met onze vernieuwde huisstijl combineren wij de authentieke Twentse ambiance met de hedendaagse modernisering. Hiermee voldoen we aan de wensen van een zo breed mogelijk publiek, van jong tot oud & van wijn- tot whiskyliefhebber! Ook organiseren wij regelmatig wijn- en whiskyproeverijen, maar ook de organisatie van een wijn- en spijsproeverij op locatie kunt u gerust aan ons overlaten.

Feesten en catering

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw feestbenodigdheden. Om een succesvol evenement te realiseren zijn feestbenodigdheden als een feest- of partytent, meubilair, inrichting en horeca apparatuur niet weg te denken. Daarnaast bieden wij u een totaalconcept van A tot Z. Twents Genot Wijnen & Dranken is dé basis voor een onvergetelijke happening!

Onze winkel is al ruim 25 jaar een begrip in Haaksbergen en omgeving. Wilt u maandelijks van alle aanbiedingen en nieuwtjes op de hoogte worden gebracht, meld u dan vrijblijvend aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief via info@twentsgenot.nl

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en events