Zakelijk

Zakelijke relatiegeschenken

Relaties behouden is en blijft een belangrijke factor in het bedrijfsleven. Een geschenk kan een relatie sterk bepalen en is een prima middel om bepaalde marketing-, communicatie- of PR-doelen te bereiken. Maar hoe vindt u dat ene juiste geschenk?

Wij hebben het geschenk dat u zoekt. Een mooie fles wijn, whisky of cognac voorzien van luxe, exclusieve en unieke geschenkverpakkingen in diverse soorten en maten. En wat is lekkerder dan genieten van een mooi glas wijn of gedistilleerd. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of raadpleeg onze webshops.

Heeft u speciale wensen of wilt u een drankgeschenk op maat? Neem gerust contact op met ons of laat u vrijblijvend adviseren in onze winkel/showroom.

Dé leverancier voor Horeca, Evenementen & Grootverbruik

Twents Genot Wijnen & Dranken is leverancier voor horeca, evenementen, instellingen, bedrijven en grootverbruik. Naast een zeer breed scala aan wijnen leveren wij ook gedistilleerde dranken aan de horeca. Van fles Jack Daniel’s tot fles Smirnoff, wij leveren in principe alle sterke dranken voor gereduceerde horecatarieven.

Bent u geïnteresseerd in ons horeca aanbod? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Zakelijke bestelling? Vraag een offerte aan.