Vandaag geopend: 09:30 - 17:00

Wijnen

Wijn is een fantastisch product vol vakmanschap en passie. De wereld van wijn wordt steeds boeiender. Het lijkt wel of er dagelijks nieuwe wijngebieden bijkomen. Vreemde namen en druivenrassen staan op mooie, veelbelovende etiketten. Nieuwe of onbekende wijnen kunnen heel aantrekkelijk en betaalbaar zijn.

Wijn is een fenomeen door zijn verscheidenheid. De smaakverschillen tussen wijnen zijn groot. Zo groot, dat de producten van twee naburige wijngaarden sterk van elkaar kunnen verschillen, terwijl de smaak van wijnen uit twee verschillende werelddelen sterk op elkaar kunnen lijken.

Proef, beleef en geniet van de verscheidenheid in wijn. Onze adviseurs hebben alle benodigde vakkennis in huis om u van goed advies te voorzien voordat u een keuze maakt. Zoekt u een wijn als cadeau, gezellig voor bij de borrel of diner? Bij Twents Genot Wijnen & Dranken bent u aan het juiste adres.

Omdat wij intensief samenwerken met meerdere gerenommeerde wijnhuizen kunnen we een zeer exclusief wijnpakket aanbieden uit alle toonaangevende wijngebieden van de wereld voor een zeer betaalbare prijs. Onze wijncollectie wordt regelmatig kritisch geïnventariseerd en aangevuld met nieuwe wijnen. Daarnaast zijn onze wijnadviseurs op de hoogte van de meest actuele wijntrends en de beste wijn-spijscombinaties. TIP: Probeer onze eigen huiswijnen eens, deze zijn in onze winkel verkrijgbaar in rood en wit.

Door onze goede contacten met wijnhuizen, wijnhandelaren en importeurs kunnen wij meer dan 40.000 wijnen leveren uit alle wijnstreken. Hebben we uw favoriete wijn niet op voorraad, dan kunnen wij het vaak binnen enkele dagen voor u in huis hebben. Bent u op zoek naar een wijn van een specifiek wijnhuis, neem dan snel contact op met ons en wij gaan voor u op zoek.