Twents Genot Wijnen & Dranken is sinds dit jaar sponsor van het goede doel; Opgeven is geen optie! Alpe d’Huzes. Dit is een onderdeel van de KWF Kankerbestrijding. Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op één dag wordt de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het de laatste jaren al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Twents Genot Wijnen & Dranken is sinds dit jaar sponsor van het goede doel; Opgeven is geen optie! Alpe d’Huzes. Dit is een onderdeel van de KWF Kankerbestrijding. Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op één dag wordt de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het de laatste jaren al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

Twents Genot draagt dit jaar aan twee initiatieven bij, waaronder de Alpe d’Huzes wijnactie, waarbij een gedeelte wordt bijgedragen aan de Alpe d’Huzes en het Alpe d’HuZes sponsordiner. Wij zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan dit bijzondere project.