Vandaag geopend: 09:30 - 17:00

Twents Genot Wijnen & Dranken gaat wegens uitbreiding per eind september 2018 verhuizen naar een nieuw winkelpand aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen. Al ruim twintig jaar is de wijn- en drankenspeciaalzaak aan de Eibergsestraat een begrip in Haaksbergen. Het assortiment zal flink uitgebreid worden met kwaliteitswijnen, speciaalbieren, malt whisky’s en niet te vergeten de bekende A-merken.

Twents Genot Wijnen & Dranken gaat wegens uitbreiding per eind september 2018 verhuizen naar een nieuw winkelpand aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen. Al ruim twintig jaar is de wijn- en drankenspeciaalzaak aan de Eibergsestraat een begrip in Haaksbergen.

Na een flinke metamorfose van de winkel en uitbreiding van het assortiment werden, mede door de groeiende populariteit van internet, de afgelopen jaren meerdere webshops gelanceerd. Aangezien uitbreiding van de winkel aan de Eibergsestraat niet mogelijk is heeft men tijdelijk een magazijn elders in Haaksbergen gehad waar de online bestellingen werden ingepakt. “Het werken op twee locaties is enorm tijdrovend en inefficiënt. Daarnaast willen wij het assortiment verder uitbreiden met nieuwe onderscheidende dranken om de klant nog beter van dienst te zijn. Door ruimtegebrek kan dit niet op de huidige locatie gerealiseerd worden. Door slim in te kopen kunnen wij in onze nieuwe winkel A-merken aanbieden voor lage prijzen”.

Ook de kwaliteit van de wijnen, de juiste kennis, goede service en het adviseren van de klant staat bij Twents Genot nog steeds zeer hoog in het vaandel. Tevens zal het wijnassortiment op de nieuwe locatie flink worden uitgebreid. “Wijnen van hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs blijft het speerpunt van onze winkel. Dit willen wij verder uitbreiden met diverse dranken van deze streek, welke ook te proeven zijn in de winkel. Ook zullen we ruimere openingstijden hebben”.

Tevens zal de nieuwe website medio september worden gelanceerd. In het huidige pand aan de Eibergsestraat zijn wij tot in ieder geval september nog geopend. Volg de ontwikkelingen op Facebook.com/twentsgenot