Vandaag geopend: 09:30 - 17:00

Donderdagavond 27.11.2014 organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom het Whisky Nosing & Tasting Event. Wegens groot succes afgelopen jaren zal de bekende whiskyentertainer Henri Goossen wederom de presentatie verzorgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Door de grote belangstelling voor dit evenement is deelname beperkt. Meld u dus snel aan, want vol = vol.

Donderdagavond 27.11.2014 organiseert Twents Genot Wijnen & Dranken wederom het Whisky Nosing & Tasting Event. Wegens groot succes afgelopen jaren zal de bekende whiskyentertainer Henri Goossen wederom de presentatie verzorgen.

Henri Goossen is een entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken. De whiskyexpert pur sang laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken, een professionele whiskyproeverij onder het motto van nosing, tasting en entertaining welke in het teken zal staan van een unieke en smaakvolle selectie malt whisky’s.

“Het whiskyevenement wordt georganiseerd voor een zo breed mogelijk publiek, van beginnend tot ervaren whiskyliefhebber. Wij proberen er ieder jaar weer een groot spektakel van te maken, met whiskyentertainer Henri Goossen uit het Twentse Harbrinkhoek hoeven we ons daar gelukkig geen zorgen over te maken”, aldus de organisatie.

Door de grote belangstelling voor dit evenement is deelname beperkt. Meld u dus snel aan, want vol = vol. Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 27,50 p.p. waarvoor u een avondvullend programma krijgt met entertainment, een ruim assortiment malt whisky’s en heerlijke bijpassende hapjes. Na afloop kunnen de deelnemers de geproefde whisky’s tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Aanmelden kan bij Twents Genot Wijnen & Dranken aan de Eibergsestraat 4 in Haaksbergen, via telefoon 053-5728712 of via e-mail.

Datum, tijdstip & locatie: Donderdag 27-11-2014 van 20.00 – 23.00 uur – Restaurant Evers, Hengelosestraat 49 te Haaksbergen

Zaal geopend vanaf 19.30 uur!

 Whiskyproeverij Haaksbergen – Whiskyproeverij Twente